De beste aanbiedingen: Deals op games en tech (week 47)

  Het is eindelijk zover: de PS5 is uit en iedereen met een nieuw exemplaar sluit zich een week op om flink te gamen. Pas wel op, want je kunt hierdoor flink wat scherpe deals missen zo vlak voor Black Friday en Cyber Monday. Dit zijn de beste deals op games en tech van week 47!

  Gratis goodies scoren bij Nintendo

  Nintendo viert nog altijd het 35-jarige bestaan van Mario. Hier hoort een aantal gelimiteerde releases bij, maar ook een heuse give-away. Op de webpagina van Nintendo kun je meedoen met de weggeefactie, waarbij elke dat iets weggegeven wordt. Eerder al kwam er een LEGO Super Mario-set, een Super Mario-pak voorbij en kon je een thermosfles winnen.

  De weggeefactie duurt nog een hele tijd, namelijk tot en met 21 december. Hier doe je mee met de actie!

  Enorme korting op games bij bol.com

  Bol.com trekt haar aanbiedingen nog even door naar een nieuw niveau met flinke korting op recente games. Zo kun je momenteel allerlei titels voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch scoren met korting tot 45 procent!

  Lekkere korting op laptops

  Bij Media Markt is het altijd feest wat betreft kortingen. De winkel heeft momenteel weekdeals lopen op allerlei laptops, waarbij je zomaar een paar tientjes tot een paar honderd euro in je zak houdt. Wij deden een greep uit de selectie van de laptop-aanbiedingen bij Media Markt.

  Capcom

  Capcom Home Arcade voordelig scoren

  Capcom heeft met haar Home Arcade een toffe manier gevonden om de arcadekasten je huis in te halen. De Home Arcade is namelijk een twee speler arcademachine die via je TV werkt. Er staan allerlei toffe Capcom games als Darkstalkers en Ghosts ’n Ghouls op die je uren zoet zullen houden.

  Het mooie is dat de Capcom Home Arcade momenteel in de aanbieding is. Je koopt deze nu extra goedkoop!

  Dikke korting op PSN-games

  In de PSN Store is ook behoorlijk wat voordeel te scoren deze week. Zo vlak voor Black Friday komt Sony met een gigantisch aanbod aan kortingen. Denk aan Sekiro: Shadows Die Twice met 35% korting, Watch Dogs 2 met 75% korting en meer. De lijst is eindeloos lang en belooft nog langer te worden als Black Friday en Cyber Monday straks aanbreken. Check hier de volledige lijst met aanbiedingen in de PS Store.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.