PlayStation geeft gratis PSN tegoed aan PS Plus abonnees

News
maandag, 27 juli 2020 om 9:15
xgn google image
Diverse twitteraars maken er melding van dat ze ineens 10 Euro of 15 dollar bijgeschreven krijgen op hun PSN account. De gift is afkomstig van Sony en is vanwege het 10 jarig jubileum van de PS Plus service.
Sony viert deze periode het tienjarig bestaan van de PlayStation Plus service. Dat gebeurt op verschillende manieren. Zo kregen abonnees van de service deze maand niet twee, maar drie games als onderdeel van PS Plus. Ook maakte Sony een leuk thema voor de PlayStation 4 gratis beschikbaar, waarmee de UI van de PS4 feestelijk geel gemaakt kan worden.
ps10jaarf1595789554

Kers op de taart: gratis PSN tegoed

Naast deze leuke cadeautjes heeft Sony blijkbaar nog iets leuks in petto: er komen steeds meer meldingen van gamers die ineens extra PSN store tegoed op hun account gekregen hebben. Het extra tegoed gaat gepaard met een notificatie van PlayStation. De bedragen verschillen wel: sommige gebruikers melden zelfs een bedrag van 15 dollar gekregen te hebben.

Nog niet iedereen is verwend

Niet iedereen heeft de leuke gift van Sony mogen ontvangen. De reden waarom is niet bekend, maar het kan zijn dat Sony de gift over langere tijd moet versturen. Er zijn tenslotte miljoenen PS Plus gebruikers. Mocht je nog geen bericht van PlayStation ontvangen hebben, dan hoef je je nog geen zorgen te maken, de kans is groot dat dat in de loop van de week nog komt.
Het is niet de eerste keer dat Sony een feestje viert met PS Plus. Bij het vijfjarig jubileum kregen gamers die gedurende alle vijf de jaren PS Plus abonnee waren een ingelijst overzicht van hun meest een aantal statistieken , waaronder het totale aantal gedownloade games, aantal gespeelde uren en meer.

Populair Nieuws