Update - Gamers kunnen nu aan de slag met hun eigen 'Spotify Wrapped'

News
donderdag, 14 december 2023 om 17:30
playstation wrap up 2023f1702458511
Sinds Spotify is begonnen met het jaarlijkse Wrapped zijn er veel bedrijven die iets soortgelijks organiseren. Zo kunnen PlayStation- en Xbox-spelers nu ook checken hoe ze 2023 hebben besteed.

Update - Nintendo-spelers kunnen nu ook aan de slag

Niet alleen PlayStation- en Xbox-spelers kunnen nagaan wat ze dit jaar allemaal hebben gespeeld. Nintendo is namelijk nu ook begonnen met Year in Review. Hier kan je bekijken in welke games je het meeste tijd hebt gestopt in 2023.
Origineel bericht:
Het is voor velen niet voor te stellen, maar het einde van het jaar is alweer in zicht. Over iets minder dan drie weken mogen we weer de oliebollen en het vuurwerk tevoorschijn halen om 2024 te verwelkomen en afscheid te nemen van 2023.
Aan het einde van het jaar is het altijd een perfect moment om terug te blikken en dat kunnen spelers nu ook doen als het aankomt op de tijd die ze hebben besteed op hun PlayStation of Xbox. Sony is namelijk nu weer gekomen met PlayStation Wrap-Up, waarbij je te zien krijgt in welke games je het meeste tijd hebt gestopt, welke Trophies je hebt vrijgespeeld en meer. Dit kan je bekijken tot 12 januari. Ook kunnen spelers een unieke avatar en een collectible voor PlayStation Stars krijgen als ze meedoen aan de PlayStation Wrap-Up.
Voor Xbox-spelers is er een soortgelijke functie. Zij kunnen tot en met 31 januari gebruikmaken van Xbox Year in Review om te zien wat ze allemaal hebben gedaan de afgelopen twaalf maanden.

Leentjebuur bij Spotify

Steeds meer bedrijven komen met een soortgelijk jaaroverzicht voor hun diensten. Spotify is daar als eerste bekende dienst mee begonnen in 2016 en is elk jaar weer erg populair. Met Wrapped krijgen gebruikers niet alleen te zien naar welke artiesten en nummers ze het meest hebben geluisterd, maar kunnen ze ook ontdekken in welk percentage ze vallen van gebruikers qua luistergedrag.
Dit bericht is bijgewerkt op 14 december 2023.

Populair Nieuws