PlayStation Days of Play zijn van start gegaan!

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 14:00
days of play ps4 playstation 4 discounts dealsoriginalf1621410467
De Days of Play zijn van start gegaan in de PS Store, PlayStation Direct en bij PlayStation Gear. Ook diverse webwinkels waaronder bol.com doen mee aan dit jaarlijkse festijn met vele kortingen op games, accessoires, headsets en meer!
De Days of Play zijn elk jaar reden voor een feestje. Sony gooit heel veel PlayStation in de aanbieding en dat blijft niet beperkt tot games. Zo zijn diverse faceplates in de aanbieding, maar ook de 3D Pulse headset en heel veel PlayStation wearables. een uitstekend moment dus om je bibliotheek en klerenkast uit te breiden. Sony heeft net als vorig jaar een aparte website in de lucht gebracht, waar alle deals te vinden zullen zijn.

Wat voor Days of Play-deals zijn er?

We beginnen met de aanbieding die voor velen als geroepen komt: PS Plus is in alle tiers in de aanbieding. Wil je nu eindelijk eens PS Plus aanschaffen of je abonnement verlengen, dan kan je nu 25% korting scoren op 12 maanden abonnementen voor zowel PS Plus Essential, Extra als Premium. Heb je al een abonnement, dan wordt de duur van je abonnement gewoon verlengd met 12 maanden.
Wat games betreft zitten daar een flink aantal interessante titels tussen. PS4, PS5 en zelfs al PS VR2 games zijn in de aanbieding met flinke kortingen, zowel fysiek als digitaal. We vonden onder anderen:
Voor de PS VR2 zijn de volgende games in de aanbieding:
Behalve deze games kun je ook de nodige accessoires scoren. Zo geldt er tien euro korting op alle faceplates voor je PS5 en bespaar je 10 euro op de Pulse 3D headset. Die koopt je overigens vandaag ook in de dagdeal bij bol.com

Ook sale in de PlayStation Store

Mocht je je games digitaal kopen, dan kun je ook profiteren van de Days of Play. Er zijn namelijk ook de nodige deals in de PlayStation Store. Net als alle andere aanbiedingen loopt die van 25 mei tot en met 8 juni, dus je hebt even de tijd.

Populair Nieuws