'PlayStation 5 game presentatie wordt gehouden op 3 juni'

News
woensdag, 27 mei 2020 om 17:52
ps5 controllerf1592919068
Er zijn de afgelopen tijd al meerdere geruchten geweest dat er een PlayStation 5 presentatie gehouden zal worden in juni. Die geruchten lijken waar te zijn, want volgens meerdere goed geïnformeerde bronnen zal Sony een presentatie geven op 3 juni.
Er is nog geen officiële aankondiging gedaan door Sony, maar er zijn ondertussen veel geruchten voorbij gekomen dat de Japanse techgigant binnenkort een evenement zal presenteren over de PlayStation 5. Hoewel we weten dat de next-gen console er aan het einde van dit jaar aan moet komen, zijn er namelijk nog veel vraagtekens rondom de PS5.

Eindelijk antwoorden op 3 juni?

Zo hebben we nog geen enkel idee hoe de console eruit zal komen te zien, al zal de zwart-witte DualSense controller waarschijnlijk wel een indicatie geven. Daarnaast is er ook nog geen enkele first party game aangekondigd die beschikbaar zal zijn rond de lancering van de PlayStation 5. Mogelijk krijgen we antwoorden op die vragen op 3 juni. Volgens meerdere goed geïnformeerde journalisten, waaronder Jason Schreier van Bloomberg en Jeff Grubb van GamesBeat, zal op die datum namelijk een PlayStation 5 game presentatie worden gegeven door Sony.
Rond die datum zou eigenlijk de E3 plaatsvinden, als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid. Sony was niet van plan om dit jaar op de grote gamebeurs te verschijnen, maar wilde wel zelf een evenement organiseren rond die periode. Daarnaast heeft de CEO van Sony aangegeven dat er binnenkort een hele line-up aan PS5 games zal worden gepresenteerd. Eerder vandaag kreeg de website van PlayStation 5 bovendien een update. Alle bewijzen richten dus op 3 juni. Nog even afwachten en we weten zeker of dat Sony die datum ons eindelijk wijzer zal maken.

Populair Nieuws