De beste manier om geld te verdienen met de rollen in Red Dead Online

Article
woensdag, 27 mei 2020 om 17:00
red dead online cartf1579085499
Voor de specialistische rollen in Red Dead Online moet je flink wat goudstaven neerleggen, maar je krijgt er wel wat voor terug. Niet alleen unieke gameplay, want met de rollen kan je ook flink wat dollars verdienen.

Leveringen op lange afstand

Als er één rol is waarbij je zou denken dat je veel geld kan verdienen, dan is het wel de Trader. En dat klopt voor het grootste gedeelte ook, mits je de juiste beslissingen neemt bij het verkopen van je waren. Doe je dat, dan kan je binnen de kortste keren een waar flink bedrijf oprichten. Met de Trader kan je bovendien al vanaf level 1 geld verdienen zonder ook maar een enkele dollar te moeten investeren.
Bij de Trader draait de gameplay loop om het verzamelen van huiden - door te jagen op dieren - en die vervolgens te verwerken tot verkoopbare producten. Cripp zal je daarbij helpen, maar heeft wel spullen nodig die je kan stelen of kopen. Ga hier natuurlijk niet je geld aan uitgeven en 'leen' het bij een bende criminelen verderop. Is je lading eenmaal klaar, dan kan je kiezen voor een levering op een korte of lange afstand. Eerstgenoemde zal daarbij het minste risico hebben, maar voor een lange rit verdien je wel veel meer geld. Omdat het flink wat tijd en moeite kost om een levering voor te bereiden is een rit op een lange afstand dé manier om vervolgens je inkomsten te verdienen. Houd alleen wel je vuurwapens schoot en paraat, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan.
red dead online moonshinerf1590585052

Simpele Moonshine brouwen

Een andere echte handelsdrijver, alleen wat minder legaal, is de Moonshiner rol in Red Dead Online. Vanuit jouw eigen Moonshine Shack kan je zelf alcohol brouwen en die vervolgens verkopen aan geïnteresseerde consumenten in de regio. Zonder ook maar een enkele dollar aan de belastingdienst te betalen natuurlijk.
Als Moonshiner krijg je op den duur veel mogelijkheden om verschillende soorten Moonshine te brouwen. Het geheim alleen om veel geld te verdienen is door het brouwsel zo simpel mogelijk te houden. De sweet spot is de Weak Shine van twee sterren. Het duurt slechts een half uur om te stoken, voordat je een nieuwe rit kan maken naar een koper. Zorg er natuurlijk wel voor dat de volgende lading ondertussen al op het vuur staat, zodat er zo min mogelijk downtime is.
red dead online collector headerf1582111097

Investeren in een metaaldetector

De Collector rol klinkt meer als een interessante hobby, in plaats van een manier om rijk te worden in het Wilde Westen. Maar vergis je niet, want de verzamelaar kan een flinke hoeveelheid dollars bij elkaar harken met zijn of haar speurwerk.
De grootste hoeveelheid geld verdien je met het verkopen van setjes van zeldzame objecten. Je moet daardoor natuurlijk de juiste voorwerpen zien te vinden en dat is vaak het lastigste aspect bij de Collector. Wanneer je de metaaldetector kan kopen wordt dat een stuk makkelijker en kan je echt geld gaan verdienen. Het apparaat kost wel een flinke 750 dollar, maar geloof ons: de investering is het waard!
red dead online bounty hunter targetf1580289150

Wachten voor het kantoor van de sheriff

Spelers pakken natuurlijk de rol op van de Bounty Hunter omdat ze gerechtigheid hoog in het vaandel hebben staan. Toch kan je met het vangen van criminelen een mooi zakcentje verdienen die je kan uitgeven aan nuttige upgrades, zoals de Steel Enforced Lasso.
Om het meeste geld te verzamelen als Bounty Hunter moet je alleen wel geduldig zijn. Ten eerste brengen levende doelwitten het meeste geld op, maar de timer die je krijgt voor een missie is ook van invloed. Je zou misschien denken dat de snelste Bounty Hunter het meeste geld krijgt, maar dat klopt niet helemaal. Je krijgt namelijk het meeste geld wanneer je de target aflevert vlak voordat de klok op nul komt te staan. Ben je dus vroeg gearriveerd bij het kantoor van de sheriff, blijf dan even buiten wachten om een stuk meer geld voor je verdiensten te krijgen.
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties