'Pirates of the Caribbean gaat verder zonder Jack Sparrow'

News
donderdag, 02 februari 2023 om 13:00
pirates of the caribbeanf1590680198
Er gaan weer nieuwe geruchten en nieuwe informatie rond over de nieuwe Pirates of the Caribbean-film. De producent van de film, Jerry Bruckheim, geeft ons meer informatie over de franchise.
Johnny Depp die oorspronkelijk de hoofdrolspeler was in de Pirates-films, werd ontslagen nadat hij werd aangeklaagd door zijn ex-vrouw Amber Heard. Hij werd beschuldigd van huiselijk geweld, maar hij won afgelopen zomer de rechtszaak. Door zijn overwinning hadden fans verwacht dat hij weer terug zou keren als Jack Sparrow.
Dit is alleen nooit bevestigd. Het leek er zelfs op dat de producenten een hele kant op wilden met actrice Margot Robbie. Zij zou de nieuwe hoofdrol op zich nemen in de nieuwe Pirates of the Carribean-film.

Nieuwe film alleen maar met vrouwen

Het lijkt erop dat Johnny Depp niet terugkeert als Jack Sparrow in de zevende film in de reeks, waar momenteel nog aan gewerkt wordt. Robbie liet eerder weten dat haar Pirates of the Caribbean film er waarschijnlijk nooit zou komen, maar Bruckheimer laat weten dat de nieuwe film uit bijna alleen maar vrouwen zou bestaan.
Bruckheimer werd hiernaar gevraagd tijdens de AARP’s Movies for Grownups Awards en zijn reactie was kort maar krachtig: “Ik kan er nog niet teveel over verklappen, maar het lijkt erop dat dit wel gewoon het geval zal zijn”. Wat dit precies inhoudt moet nog blijken, maar de kans dat Jack Sparrow te zien zal zijn wordt steeds kleiner.