Pedro Pascal gaat mogelijk Wario spelen

News
maandag, 10 april 2023 om 12:30
xgn google image
Alhoewel het nog onduidelijk is of de nieuwste film Super Marios Bros. Movie een sequel krijgt heeft Jack Black, die Bowser speelt in de nieuwe film, al nagedacht over wie mogelijk Wario kan spelen in het vervolg op Super Marios Bros. Movie.
Alhoewel Chris Pratt schijnbaar al een vervolg op de gloednieuwe Mario film heeft verklapt, heeft Jack Black In een interview met Gamespot laten weten dat het juist nog niet duidelijk is of er een vervolg gaat komen op de Super Marios Bros. Movie film. Dit komt omdat zijn ervaring in Kung Fu Panda hem heeft geleerd dat je nooit moet aannemen dat een slechterik een comeback maakt voor een vervolg. Daar dachten de makers van Skylanders anders over, maar goed. Black laat weten dat er voor het vervolg een ergere slechterik moet komen zodat Bowser terug kan komen om het team van Mario te ondersteunen. Meteen daarna zegt hij in het interview dat Pedro Pascal de rol van Wario op zich moet gaan nemen.
Wario is uiteraard de aartsrivaal van Mario. Vertaald vanuit het Japans betekent Wario eigenlijk ‘de slechtere versie van Mario’. Indirect lijkt het Black dus leuk om een vervolg te zien met als slechterik Wario. Of Waluigi de slechte versie van Mario gaat ondersteunen is nog onduidelijk.
Benieuwd naar de sneak peak van de film? De volledige trailer is hieronder te zien:

Wie is Pedro Pascal?

Pedro Pascal kan je trouwens misschien kennen in de rollen van Oberyn Martell in The Game of Thrones, als Joel in The Last of Us of als Whiskey uit Kingsman 2. De acteur heeft een mooi repertoire aan films waar hij aan meegewerkt heeft, waarvan een rol in het vervolg van Super Marios Bros. Movie alleen maar een mooie aanvulling kan zijn.