Wild Hearts game-trial gratis speelbaar op consoles

News
zondag, 09 april 2023 om 16:30
wild heartsf1681037206
Pak je favoriete console er maar alvast bij, want vanaf vandaag is de game-trial van Wild Hearts gratis te downloaden. Zo krijg je een klein inkijkje in de game. Het is een leuke manier om te zien of het spel bij jou past zonder er daadwerkelijk geld aan uit te geven.
Niet alleen is er nu een gratis trial voor consoles, sorry PC-spelers, maar de game is ook nog eens met twintig procent korting te scoren. Tot 13 april is de Wild Hearts ‘tot de poort van Minato’ trial gratis te spelen op PlayStation 5 en de Xbox Series. Voordat je het spel kan downloaden moet je wel eerst een EA account aanmaken. Dit kan je gratis doen op de website.

Waarom je de trial vooral moet proberen:

De game is uitgekomen op 16 februari 2023 en kreeg van ons maar liefst een 8,5. Reden genoeg dus om de gratis trial eens uit te proberen. De game is een EA original die ontwikkeld is door Koei Tecmo. De wereld is ontzettend mooi en levendig die goed past bij de verslavende gameplay. De leuke cast van karakters zorgt ervoor dat je helemaal in het verhaal gezogen wordt. Alhoewel het dialogen systeem en het basic verhaal ons een beetje de neus uitkomen, wordt dat goed gecompenseerd met andere pluspunten zoals een visueel prachtige wereld.

Populair Nieuws