Fans moeten nog even geduld hebben met Peaky Blinders seizoen 6

News
woensdag, 29 januari 2020 om 9:09
schermafbeelding 2020 01 28 om 204658f1580241238
De fantastische serie Peaky Blinders is te zien op Netflix, met maar liefst vijf seizoenen. Eerder was al bekendgemaakt dat er een zesde seizoen zal komen, maar fans moeten nu nog wel even geduld hebben voor Peaky Blinder seizoen 6.
Regisseur Anthony Byrne heeft via Instagram laten weten dat seizoen 6 van Peaky Blinders zich nu in de pre-productiefase bevindt. Ook is het script van de eerste aflevering bekend, waarbij we ook de titel van de eerste aflevering kunnen zien, namelijk 'Black Day'. Wanneer het zesde seizoen van Peaky Blinders precies uit zal komen is niet bekend, maar als we afgaan op het productieproces zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot 2021.
Peaky Blinders seizoen 6 zal beginnen met een tijdssprong van vijf jaar. Ook zijn er geruchten dat acteur Stephen Graham een rol zal spelen in het nieuwe seizoen, die we kennen uit The Irishman en Boardwalk Empire. Welke rol hij zal spelen is nog niet bekend. Voor nu is het nog even genieten van de eerste vijf seizoenen van Peaky Blinders, waar we ook lang genoeg de tijd voor kunnen nemen. Ben jij al met de serie begonnen?

Populair Nieuws