PC release Spider-Man Miles Morales is al snel!

News
vrijdag, 14 oktober 2022 om 11:00
2022 10 14 spider man miles morales pcf1665735504
Afgelopen zomer konden PC-gamers aan de slag met Marvel’s Spider-Man Remastered. Maar er is nog een game van Insomniac rondom een friendly neighborhood Spider-Man. Deze komt ook naar PC en de release is al snel, zo blijkt.
Sony heeft de releasedatum van de PC-versie van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales bekendgemaakt. Vanaf 18 november kun je de game spelen via Steam of de Epic Games Store. Hij is nu ook bij beide storefronts te pre-orderen voor 49,99 euro.
Net als Spider-Man Remastered krijgt Miles Morales een aantal nieuwe opties op PC. De game is bijvoorbeeld geschikt voor verschillende ultrawide beeldverhoudingen, namelijk 21:9, 32:9 en 48:9. Als je met een ultrawide setup speelt zijn ook de cutscenes daarop aangepast.
Verder krijgt de game verbeterde ray-tracing, met name als gaat om zon- en maanlicht. Daardoor zijn de schaduwen in de game nog realistischer. Mocht je één van de nieuwe RTX 40 videokaarten hebben, dan zul je ook DLSS 3 kunnen gebruiken. Overigens zij ook DualSense featrures beschikbaar als je die controller in huis hebt.

Nog meer PlayStation games naar PC

Miles Morales is slechts één van vele PlayStation games die naar PC komt. Sony brengt steeds meer games naar het platform en je kunt nu zelfs je PSN-account linken aan je Steam-account. Tot dusver heeft dat alleen voordelen in Marvel’s Spider-Man Remastered, maar mogelijk kun je er ook wat van merken in Miles Morales.