Grote Leonardi DiCaprio blockbuster krijgt nu ook een serie

News
vrijdag, 14 oktober 2022 om 10:30
gangs of new yorkf1665735679
Serie-liefhebbers kunnen weer uitkijken naar een groot project. Er is namelijk een serie in de maak van Gangs of New York, de grote blockbuster uit 2022 met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.
Gangs of New York was destijds een enorm succes. De film kreeg maar liefst tien Oscar-nominaties, waarbij met name het acteerwerk van Daniel Day-Lewis als Bill the Butcher werd geprezen.
Nu krijgt de blockbuster een vervolg in de vorm van een serie, zo meldt Deadline. De serie wordt opnieuw gebaseerd op het boek The Gangs of New York van schrijver Herbert Asbury. Dat is niet de enige overeenkomst met de film, want Martin Scorsese zal optreden als executive producer en gaat de eerste twee afleveringen regisseren. Scorsese was de regisseur van de film uit 2002.

Andere karakters in de serie

Hoewel Scorsese weer meedoet aan het project, zullen andere grote namen uit de film waarschijnlijk niet verschijnen in de serie. De show richt zich volgens Deadline op een groep aan andere karakters, die niet zijn meegenomen in de film. Aangezien het verhaal zich rond hetzelfde tijdperk afspeelt als de film, zal het dan ook apart zijn om een twintig jaar oudere Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz rond te zien lopen.
Het is niet de eerste keer dat er wordt gewerkt aan een serie van Gangs of New York. Scorsese was namelijk eerder betrokken bij een soortgelijk project in 2013. Die show zou zich niet afspelen in New York, maar was van plan om de focus te leggen op de georganiseerde misdaad in Chicago en New Orleans.

Populair Nieuws

Laatste Reacties