Pathé Trakteert levert al 1 miljoen bekeken films op voor Pathé Thuis

News
dinsdag, 21 april 2020 om 8:00
pathe trakteert f1587394077
Van maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april maakt Pathé Thuis dagelijks een film bekend die die dag gratis bekeken kan worden. Dat is inmiddels al meer dan een miljoen keer gedaan.
Sinds 6 April maakt Pathé iedere dag een nieuwe film gratis beschikbaar via Pathé Thuis. Deze actie, onder de naam Pathé Trakteert is blijkbaar een groot succes. Inmiddels zijn namelijk al meer dan een miljoen films via deze actie bekeken.
Elke ochtend wordt er rond 9 uur een nieuwe code bekendgemaakt waarmee je de film van die dag kan bekijken. De code wordt verspreid via de Facebook en Instagram accounts van Pathé en de Facebook en Instagram van Pathé Thuis. Inmiddels is al een flink aantal films de revue gepasseerd.
Zo kon je Rambo: Last Blood kijken, maar ook Huisvrouwen Bestaan Niet, Disturbing the Peace, Chef, Night Hunter en Slumdog Millionaire. Maar ook de kinderfilms werden niet vergeten met De Familie Slim en Dummy de Mummie: De Tombe van Achnetoet.

Nog negen films te gaan

De actie loopt nog even door, er worden nog negen films aangeboden. Pathé heeft een kleine tip van de sluier opgelicht, en zo weten we dat we in ieder geval Superbad nog mogen verwachten. Suberbad is een hilarische coming-of-age-film met onder andere Jonah Hill en Michael Cera.
Natuurlijk houden wij jullie hier op XGN.nl ook dagelijks op de hoogte van de nieuwste film die gratis te kijken is die dag. Houd daarvoor dit bericht goed in de gaten!