'Apple iPad Pro 2022 brengt grote vooruitgang'

News
woensdag, 26 januari 2022 om 8:00
applef1623141517
Ieder jaar komt Apple met een aantal nieuwe versies van haar producten. Dit jaar wordt bijvoorbeeld de iPad Pro 2022 verwacht. Volgens een leaker op Twitter genaamd dylandkt zal de iPad Pro van dit jaar een grote verbetering krijgen. Ook zegt hij te weten wanneer het apparaat ongeveer uit zal gaan komen.
Om ieder jaar een nieuw product te lanceren is het nodig dat consumenten een goede reden hebben om te upgraden naar het nieuwe model. Er wordt dus veel gespeculeerd over wat voor nieuwe functies en hardware de nieuwe iPad Pro zal gaan brengen.

Wat zal er nieuw zijn bij de iPad Pro 2022?

Volgens de leaker krijgt de nieuwe iPad Pro de nieuwe M2-chipset. Dit is een chip van Apple zelf. Apple heeft nog geen details over de nieuwe chip gegeven, maar uit geruchten en leaks blijkt dat dit een goede chip gaat zijn. Daarnaast zegt de leaker dat de iPad in de herfst uit zal gaan komen. Dat zou niet vreemd zijn, want Apple brengt vaker producten rond die tijd uit.
Het blijft een leak, dus niets is officieel en niets is bevestigd ook echt te gaan gebeuren. De Twitter leaker heeft al vaker gelijk gekregen, maar dat betekent niet dat alles wat hij zegt ook echt zal gaan gebeuren. Het is alleen geen vreemde gedachte dat Apple haar nieuwe chipset ook naar de iPad Pro brengt.