Viaplay weer onder vuur vanwege technische problemen

News
maandag, 11 maart 2024 om 11:00
gp saoedi arabie 2024 startf1710149105
Zaterdag was het weer tijd voor de GP van Bahrein. Hoewel het een feestje was voor Max Verstappen, was dat niet het geval voor veel kijkers van Viaplay. Op social media waren er namelijk veel klachten over technische problemen.
Het was weer even wennen voor veel F1-fans om op zaterdag in te schakelen voor een Grand Prix, maar door de Ramadan zijn de GP van Bahrein en de GP van Saoedi-Arabië een dag verschoven.
Ondanks de andere startdag, was het weer business as usual voor Red Bull Racing. Max Verstappen verdween al bijna bij de rest na de eerste ronde en moest alleen nog even afrekenen met Lando Norris, nadat er een safety car de baan op werd geroepen. En ook Sergio Perez werd met gemak tweede, ondanks dat hij een straf van vijf seconden had gekregen voor een unsafe release.
De race werd voornamelijk speciaal gemaakt vanwege het debuut van Oliver Bearman, die inviel voor Carlos Sainz. De 18-jarige Brit eindigde uiteindelijk als zevende en wist landgenoten Norris en Lewis Hamilton achter zich te houden. Ondertussen vormde Kevin Magnussen een enorme blokkade voor de achterhoede, zodat teamgenoot Nico Hülkenberg een punt kon scoren voor Haas.

Geklaag op Viaplay

Veel kijkers vonden de race een stuk interessanter dan de GP van Bahrein, waarin er na de eerste rondes niet veel meer gebeurde. Niet iedereen kon alleen van alle actie op de baan genieten. Bij Viaplay waren er namelijk weer veel klachten over technische problemen. Hieronder een greep uit de klachten op de streamingdienst tijdens de GP van Saoedi-Arabië.