Overleef de apocalyps in gratis game van Epic

News
vrijdag, 17 november 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games stuurt ons op pad om te overleven na de apocalyps door het bouwen van een eigen vesting en op zoek te gaan naar onderdelen. Ook mogen we aan de slag met een gratis JRPG van Europese hand. Kan dat? Ja, dat kan!
Het is bijna Black Friday en dat betekent heel veel aanbiedingen en kortingen. Wat is nou beter dan korting? Gratis! Epic Games geeft twee geweldige games gratis weg. Beide games zijn vanaf nu te scoren in de Epic Games Store.

Earthlock

Een JRPG van Europese makelij, kan dat? Wij vinden van wel. Earthlock is gemaakt door het Noorse Snowcastle Games, maar lijkt in veel op een Japanse RPG als Final Fantasy, maar dan op een moderne manier.
Het verhaal speelt zich af in Umbra, een prachtige, schilderachtige wereld vol gevaarlijke wezens. De wereld is gestopt met draaien, wat natuurlijk nooit de bedoeling kan zijn. De spelwereld is dan ook opgedeeld in een deel dat altijd in het zonlicht bivakkeert en een deel waar het altijd nacht is, met alle gevolgen van dien.
Amon, de held van het verhaal, knokt zich door deze wereld op zoek naar schatten, maar komt voor grotere uitdagingen dan hij ooit voor mogelijk gehouden had.

Surviving the Aftermath

De apocalyps is gearriveerd en gepasseerd. Het moderne leven is verwoest, maar de mensheid moet door. Met beperkte middelen moet een nieuwe samenleving opgebouwd worden en jij hebt de taak om een kolonie van overlevers te huisvesten en in leven te houden.
Niet alleen moet je daarvoor zorgen voor voldoende middelen en voedsel, minstens zo belangrijk is de verdediging van je kleine kolonie. Met keuze uit meer dan 130 verschillende gebouwen, meer dan 80 specialisten die je kan inhuren en een wereld vol natuurgeweld en vijandig gezinde concurrerende koloniën, is overleven na de apocalyps geen makkie.

Gratis Epic Games zijn echt gratis

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.