Scoor de PS5 nu met dikke Black Friday korting

News
vrijdag, 17 november 2023 om 9:30
playstation 5f1603819462
De PlayStation 5 is voor het eerst goed beschikbaar in de periode van inkopen voor de feestdagen. Het was dus al een mooi moment om hem eventueel te kopen, maar er gaat ook nog een flinke korting overheen dankzij Black Friday.
Er zijn al de hele week hier en daar deals voor Black Friday, maar nu het precies een week voor de dag zelf is, barst het helemaal los. Eén mooie deal die gelijk opvalt, is de korting op de PS5. Je kunt de console nu namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs scoren.
Sinds de prijsverhoging van vorig jaar, kost de PS5 in principe 550 euro voor de disc editie. Met Black Friday kun je hem dus scoren met een korting van meer dan 100 euro. Bij sommige winkels loopt de deal zo goed dat de voorraad al weg is, dus wees er snel bij als je je zinnen dit jaar op de PS5 hebt gezet met Black Friday.

Nog meer mooie Black Friday 2023 deals!

Uiteraard is de PS5 niet het enige dat flink is afgeprijsd met Black Friday. Er zijn bijvoorbeeld ook games en accessoires in de aanbieding. De deals op games van bol kun je bijvoorbeeld hier terugvinden.
Voor een uitgebreid overzicht van alle Black Friday-deals van dit jaar kun je de komende week de site in de gaten houden. We zetten allerlei deals in gaming, tech en meer voor je op een rij, onder andere van bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Een overzicht van alle Black Friday-artikelen vind je hier.

Populair Nieuws