‘Originele God of War trilogie komt naar PS5’

News
woensdag, 27 december 2023 om 9:30
god of war ragnarokf1631221018
De God of War-franchise is weer als vanouds een succes voor PlayStation, dankzij de ‘soft reboot’ die begon in 2018. Wie wil weten hoe het Kratos verging in eerdere delen heeft alleen geen bijzonder makkelijke opties om de eerdere games te spelen. Dat gaat alleen mogelijk veranderen.
In de nieuwe Valhalla DLC voor God of War Ragnarok moet Kratos zijn verleden onder ogen komen. Dat verleden is alleen niet makkelijk speelbaar op de PS5. Alleen God of War 3 heeft een PS4-versie en kan dus via backwards compatibility op de huidige generatie gespeeld worden, de eerdere games zijn alleen te streamen.
Nu beweert Nick Baker in de Xbox Era-podcast dat dat mogelijk gaat veranderen. Hij zegt te hebben gehoord dat een remaster van de eerste drie games “misschien gaat gebeuren”. Hoe uitgebreid de game wordt geremasterd weet Baker alleen niet.
Het is voorlopig even afwachten of dit gerucht klopt. Remasters van deze games zouden zeker niet misstaan in de catalogus, maar dat zegt op zichzelf nog niet zoveel. Bovendien is lang niet alles dat Baker heeft beweerd ooit uitgekomen.

God of War Ragnarok heeft nu gratis DLC

God of War-fans hoeven overigens niet te wachten op een remaster of nieuwe game om weer in de reeks te duiken. Zoals als even genoemd is er een gratis DLC verschenen voor God of War Ragnarok. Hierin baant Kratos zich een weg door hordes vijanden in Valhalla. De DLC dient als een epiloog voor God of War Ragnarok.

Populair Nieuws

Laatste Reacties