Waar kan je de Barbie film momenteel online streamen?

Article
woensdag, 27 december 2023 om 9:00
2023 06 11 barbie netflix como verf1701169143
Nu de film niet meer draait in de bioscoop zul je je misschien afvragen waar de film momenteel te bekijken is. XGN schotelt je alle mogelijkheden in Nederland voor en waar Barbie momenteel online te bekijken is.
De film Barbie bleek een enorme hit te zijn en wist dan ook zelfs meer dan 1 miljard dollar op te leveren in de box office. De komische avonturen van Barbie (gespeeld door Margot Robbie) en Ken (gespeeld door Ryan Gosling) in de film werden erg goed ontvangen door zowel critici als filmfans. De volgende mogelijkheden zijn er om de film te bekijken luierend op de bank gewoon vanuit huis te steamen.

HBO Max

De enige huidige streamingdienst waar je de film gratis kan bekijken is op HBO Max. De film is gemaakt door Warner Bros. en films van dit filmhuis komen (bijna) altijd terecht op streaming dienst HBO Max. Wil je de film Barbie online zien zonder (extra) geld te betalen door middel van de film te huren of zelfs te kopen? Dan ben je bij HBO Max op de juiste plek. De Barbie film is al sinds 15 december te bekijken op HBO Max.
barbie filmf1672678083

Huren en kopen

Ook is er de mogelijkheid de film te huren. Dit kan gedaan worden via de volgende kanalen (sidenote: hier kan de film vaak ook definitief online gekocht kunnen worden, zodat je zo vaak als je wilt kan genieten van Barbie):