Opnames van Nederlandse Netflix serie Dirty Lines van start

News
vrijdag, 07 mei 2021 om 16:30
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Met het succes van Undercover en de aankomende Undercover prequel Ferry, boekt Nederland veel succes met diverse Netflix Originals. Nu zijn de opnames van Nederlandse Netflix serie Dirty lines van start gegaan, waar we misschien wel opnieuw mee gaan scoren internationaal. Waar gaat Dirty Lines nu precies over?
De nieuwste Nederlandse Original wordt gemaakt in samenwerking met Fiction Valley, waarvan de opnames in Amsterdam recentelijk van start zijn gegaan. Het project van Dirty Lines wordt geleidt door Pieter Bart Korthuis. Tomas Kaan en Anna van der Heide hebben de regie in handen van de Netflix serie.

Hier gaat Nederlandse Netflix serie Dirty Lines over

De nieuwste serie is geïnspireerd op het boek 06-Cowboys van Fred Saueressig over de opkomst van de telefoonsekslijnen in de jaren 80. Het verhaal start bij student Marly Salomon in 1987, die start met een bijbaantje bij het bedrijf Teledutch. Deze is opgericht door Frank en Ramon Stigter en is de eerste onderneming in sekstelefoonlijnen. Hier verdienen de twee broers al snel bakken met geld mee, waardoor Marly er al snel in wordt meegezogen.
Deze sekstelefoonlijnen bieden in de jaren 80 voor het eerst een nieuwe manier om anoniem seks te ervaren. Hierdoor verandert het moraal van zowel de consument als dat van de bedenkers. De cast van Netflix serie Dirty Lines is nog niet bekendgemaakt, maar aangezien de opnames nu in volle gang zijn hoeven we daar waarschijnlijk niet meer lang op te wachten.
Die andere Nederlanse Netflix productie, de serie Undercover, kent enorme successen in zowel Nederland als in het buitenland. Als Dirty Lines net zo goed wordt ontvangen als Undercover, is de kans groot dat ook deze show een internationaal succes wordt!