Opgelet! De PS4 Store staat vol dubbele kortingen!

News
vrijdag, 29 mei 2020 om 14:00
psn dubbele kortingf1590743934
De zon schijnt en Sony trakteert, want er zijn dubbele kortingen te vinden op een scala aan games. De enige voorwaarde is dat je PlayStation Plus hebt om de dubbele korting te krijgen. Wie geen PlayStation Plus heeft, kan nog steeds met korting winkelen.
In de PlayStation Store zijn weer flink wat aanbiedingen te vinden. Het heeft te maken met een nieuwe actie die van start is gegaan die dubbele korting geeft op een scala aan games in de PSN Store. In de digitale winkel kun je nu bijvoorbeeld eFootbal PES 2020 vinden voor 17,99 euro als je geen PlayStation Plus hebt. Wie wel lid is, betaald slechts 5,99 euro!
Als je nog geen PlayStation Plus hebt, is dit dan ook het moment om in te stappen. De abonnementsdienst van Sony is nu namelijk ook in de aanbieding. Je kunt met bijna 20 euro korting een abonnement voor 12 maanden afsluiten.

PS4 Store aanbiedingen

Naast de superdeal op PES 2020, kun je ook Assassin's Creed-titels met fikse korting vinden. Tevens zijn oudere titels als Persona 5 en Batman: Arkham Knight voor zachte prijsjes te vinden. Een overzicht van de games waar nu dubbele korting voor geldt, is op de webpagina van de PS4 store te vinden.
Ook zijn de Days of Play van Sony begonnen. Dit brengt een scala aan kortingen met zich mee op de grootste titels op de PlayStation 4, zoals Marvel's Spider-Man en Persona 5 Royal. In ons overzicht kun je de grootste aanbiedingen vinden en gelijk profiteren. De sale is namelijk maar tijdelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties