Op deze datum gaat de nieuwe Steam Sale van start!

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 17:30
3614684 generic steam logo promo1 2 thumb 2 featuref1622564017
Vaak worden de data voor de grote Steam uitverkopen vroeg van tevoren gelekt, maar dit keer was het Steam zelf die als eerst liet weten wanneer hun eerste grote uitverkoop is. Lang hoeven we gelukkig niet te wachten op een nieuwe Steam Sale.
De data van de aanstaande Steam Sales zijn bekend. 28 oktober is het als eerste feest, dan begint namelijk de Halloween uitverkoop. Een game hoeft niet per se een horrorgame te zijn om tijdens de sale met korting verkocht te worden. Wel zien we vaak dat veel games een update uitbrengen om de titel in Halloween-sferen te krijgen. Je moet er alleen wel snel bij zijn tijdens de Halloween Sale, want die stopt alweer op 1 november.
Dan gaat daarna op 24 november de herfst sale van start. Deze zal aanhouden tot 30 november. Meer informatie over deze verkoop zal later komen, maar ongetwijfeld zullen ook tijdens deze verkoop games flink afgeprijsd worden.
De winteruitverkoop staat ook al op de planning. Deze begint 22 december 2021 en loopt tot en met 5 januari 2022. De winter en zomer sales zijn meestal de grootste, een prima moment om het perfecte verjaardagscadeautje voor een gamer te kopen dus! Twijfel je nog over welke games je moet halen? Wij hebben een lijstje gemaakt met de 10 beste PC games van 2021!

Ook Steam deals buiten events

Steam Sales zijn het perfecte moment om jouw favoriete game te kopen met veel korting, maar een uitverkoop op de webshop is niet het enige moment dat je kan profiteren van veel korting. Op Steam zijn er namelijk vrijwel elke dag games met korting te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld op dit moment Warhammer Vermintide II met maar liefst 75 procent korting kopen.