Ook Pixar's Onward komt versneld naar Disney+

News
vrijdag, 20 maart 2020 om 17:30
onward online use t261 20c pubpub16405f1584722014
Eerder kwam Frozen 2 al maanden vroeger dan gepland naar de Disney+, nu wordt ook de nieuwe Pixar film Onward eerder toegevoegd aan de streamingsdienst
Nadat eerder deze week Frozen 2 al versneld werd toegevoegd aan de streamingsdienst Disney+, komt er binnenkort nog een grote release versneld naar de dienst. Op 3 april wordt de nieuwste Pixar film Onwards toegevoegd. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus: de film had eigenlijk nog in de bioscoop moeten draaien, maar die zijn nu allemaal voor langere tijd gesloten. Disney kondigde Onward aan via een tweet op het officiële Amerikaanse kanaal. Het Nederlandse Disney+ kanaal heeft nog geen melding gemaakt van deze toevoeging, maar de verwachting is dat de film ook in Nederland te zien zal zijn.

Onward

Onward is de nieuwste film van Disney Pixar. De film vertelt het verhaal van twee jonge elvenbroers, ingesproken door Marvel-sterren Tom Holland en Chris Pratt. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is.
Onward werd 4 maart in Nederland uitgebracht en werd goed ontvangen. Wij gaven de film een 7,5 vanwege het originele verhaal met veel humor, maar met weinig risico. Niet snel daarna gingen de bioscopen dicht, waardoor de film al na enkele weken niet meer te zien was. Mocht je de film gemist hebben, dan krijg je dus waarschijnlijk snel een nieuwe kans!