Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld? (week 12)

Article
vrijdag, 20 maart 2020 om 18:00
toy story 3f1584713391
Momenteel zitten we veel thuis en dat betekent meer tijd voor Netflixen en gamen. Tijd om de backlog weg te werken dus. Wij kochten en speelden deze week weer heel wat games. Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld?

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Toy Story 3
Ik heb Toy Story 3 uitgespeeld. Ik had zin in iets vrolijks en kleurrijks in deze gekke dagen. De game was leuk, lekker hersenloos. Wat kan ik er meer over zeggen? Tja, het is een beetje backlog tijd denk ik.
thunderpaw

Chris

Gekocht: Super Destronaut: Land Wars, Thunder Paw
Uitgespeeld: -
Ik heb deze week twee kleine indie-games aangeschaft. Super Destronaut: Land Wars en Thunder Paw, beide van Ratailaika Games. Gewoon leuke games voor even tussendoor. Daarnaast ben ik volop bezig met Persona 5: Royal. Die game is enorm, nog weer een stukje groter dan het origineel. Daar kan ik me nog prima mee vermaken de komende tijd.
zombie army 4f1578653242

Theo

Gekocht: Nioh 2
Uitgespeeld: Zombie Army 4 DLC 1
Even geleden ben ik aan de slag gegaan met Nioh 2. De game is ontzettend tof, maar o zo bruut. 1 Klein foutje en je wordt direct afgeslacht door je tegenstander. Elke vijand slaat ontzettend hard en dat maakt de game onvergeeflijk, maar belonend als je een level weet te halen.
Daarnaast ben ik met Zombie Army 4 aan de slag gegaan. Om precies te zijn met de nieuwe missie die in de season pass zat. Na een paar honderd kogels en een heleboel rondvliegende zombie lichaamsdelen ben ik veilig door de hordes van de hel heen gekomen. Mijn bevindingen daarvan kun je binnenkort in de review lezen!

Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Dat heeft de redactie deze week uitgespookt. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij allemaal uitgespeeld en gekocht hebt deze week. Laat het ons weten in de reactie hieronder!