Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld? (week 12)

  Momenteel zitten we veel thuis en dat betekent meer tijd voor Netflixen en gamen. Tijd om de backlog weg te werken dus. Wij kochten en speelden deze week weer heel wat games. Wat heb jij deze week gekocht of uitgespeeld?

  Rox

  Gekocht: -
  Uitgespeeld: Toy Story 3

  Ik heb Toy Story 3 uitgespeeld. Ik had zin in iets vrolijks en kleurrijks in deze gekke dagen. De game was leuk, lekker hersenloos. Wat kan ik er meer over zeggen? Tja, het is een beetje backlog tijd denk ik.

  Chris

  Gekocht: Super Destronaut: Land Wars, Thunder Paw
  Uitgespeeld: -

  Ik heb deze week twee kleine indie-games aangeschaft. Super Destronaut: Land Wars en Thunder Paw, beide van Ratailaika Games. Gewoon leuke games voor even tussendoor. Daarnaast ben ik volop bezig met Persona 5: Royal. Die game is enorm, nog weer een stukje groter dan het origineel. Daar kan ik me nog prima mee vermaken de komende tijd.

  Theo

  Gekocht: Nioh 2
  Uitgespeeld: Zombie Army 4 DLC 1

  Even geleden ben ik aan de slag gegaan met Nioh 2. De game is ontzettend tof, maar o zo bruut. 1 Klein foutje en je wordt direct afgeslacht door je tegenstander. Elke vijand slaat ontzettend hard en dat maakt de game onvergeeflijk, maar belonend als je een level weet te halen.

  Daarnaast ben ik met Zombie Army 4 aan de slag gegaan. Om precies te zijn met de nieuwe missie die in de season pass zat. Na een paar honderd kogels en een heleboel rondvliegende zombie lichaamsdelen ben ik veilig door de hordes van de hel heen gekomen. Mijn bevindingen daarvan kun je binnenkort in de review lezen!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Dat heeft de redactie deze week uitgespookt. Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij allemaal uitgespeeld en gekocht hebt deze week. Laat het ons weten in de reactie hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.