Ook in de winter brengt Viaplay veel Verstappen

News
maandag, 28 november 2022 om 17:30
max verstappen zandvoort 2021f1661930527
Het Formule 1 seizoen van 2023 is voorbij en het volgende laat nog een paar maanden op zich wachten. Maar als je Max Verstappen graag op je scherm hebt, hoef je niet tot volgend jaar te wachten. Ook in de winter brengt Viaplay veel F1 content met Verstappen in de spotlight.
Viaplay heeft dit jaar een flinke indruk gemaakt op Nederland met de coverage van Formule 1. Het was voor veel kijkers geen goede indruk, maar er was in ieder geval veel te zien. Naast de live-uitzendingen van de Grands Prix waren er ook de nodige documentaires over regerend wereldkampioen Max Verstappen. Daar gaat de streamingdienst tussen de seizoenen in gewoon mee door.
Via het officiële YouTube-kanaal van Viaplay laat de streamingdienst weten wat er deze winter zoal op het programma staat. Zo is nu al Max Verstappen Picture Perfect 2022 te zien, een interview met de coureur van Amber Brantsen. Op 30 november volgt F1 2022: Year of the Lion. Hierin blikken analisten terug op het F1 seizoen van dit jaar.
In december kun je kijken naar F1 Talks 2, waarin dit keer ook Max en Jos Verstappen aan het woord komen. Ook verschijnt Verstappen Lion Unleashed 2, een terugblik op Verstappens zege in het afgelopen seizoen. Ergens begin 2023 is Anatomy of a World Champion te zien, waarin achter de schermen van Verstappens leven wordt gekeken. De hele programmering voor de winter kun je in de video hieronder zien.

Zendt Viaplay in 2023 weer F1 uit?

Uiteindelijk zal Viaplay ook weer terugkomen de hoofdattractie, namelijk een nieuw Formule 1 seizoen. Viaplay heeft de rechten nog enkele jaren in handen. Hopelijk kan het in het komende seizoen een ervaring bieden waar klanten iets tevredener mee zijn.

Populair Nieuws