Ook deze acteur keert terug in That ‘90s Show

News
zondag, 08 januari 2023 om 12:00
90show 101 unit 01205rc1f1671806513
Later deze maand gaan we na bijna 17 jaar weer terug naar Point Place, Wisconsin. Op 19 januari brengt Netflix namelijk That ‘90s Show uit, een spin-off van de populaire sitcom That 70s Show. Het was al bekend dat de meeste acteurs uit het origineel terugkeren, maar een nieuwe clip gedeeld door de streamingdienst toont nu nog een bekend gezicht.
In That ‘90s Show volgen we Leia Foreman, de dochter van Eric en Donna, wanneer ze de zomer van 1995 bij haar opa en oma, Red (Kurtwood Smith) en Kitty (Debra Jo Rupp), doorbrengt in Point Place. In Point Place krijgt ze nieuwe vrienden, waaronder Jay Kelso, de zoon van Kelso (Ashton Kutcher) en Jackie (Mila Kunis).
Behalve Smith en Rupp keren ook Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Kutcher, Kunis, Wilmer Valderrama (Fez) en Tommy Chong (Leo) terug. Hoewel Smith en Rupp onderdeel zijn van de main cast, zijn deze acteurs alleen in gastrollen te zien. In een nieuwe clip van de serie zien we nóg een populair personage terugkeren: niemand minder dan Bob Pinciotti (Don Stark), de vader van Donna en dus Leia’s andere opa. Bob verwisselde aan het eind van That 70s Show Wisconsin voor Florida, maar keert nu terug voor zijn kleindochters verjaardag.

Deze acteurs keren níet terug in That ‘90s Show

Danny Masterson (Hyde) en Josh Meyers (Randy) keren niet terug voor de spin-off. Masterson moet in maart voor de rechter verschijnen op verdenking van verkrachting. Waarom Meyers niet terugkeert is niet bekend, maar zijn personage en het seizoen waarin hij speelde waren niet geliefd onder fans.
Vorige maand deelde Netflix al een trailer voor de nieuwe serie.

Populair Nieuws