Oude bekenden keren terug in trailer Netflix’ That 90s Show

News
vrijdag, 23 december 2022 om 16:30
90show 101 unit 01205rc1f1671806513
Volgend jaar is het eindelijk zover: het vervolg op That ‘70s Show, That ’90s Show, verschijnt op Netflix. De streamingdienst trakteert fans van de sitcom op een nieuwe trailer waarin bekende gezichten te zien zijn.
De sitcom That ‘70s Show over een groep tieners (en hun ouders) tijdens de jaren ’70 was een groot succes. Er werd al eerder geprobeerd om dat succes te kopiëren met That ’80s Show, maar waar That ‘70s Show acht seizoenen op de buis bleef, mocht het voor de spin-off over de jaren ’80 niet baten. Nu probeert Netflix het nog een keer, maar dan over de jaren ’90.
In tegenstelling tot That ‘80s Show is That 90s Show een direct vervolg op de originele serie. Eric, Donna, Kelso en de rest van de gang zijn allemaal volwassen en nu is het de beurt aan de nieuwe generatie om Point Place, Wisonsin onveilig te maken. Eric en Donna’s dochter Leia, uiteraard vernoemd naar prinses Leia, verblijft tijdens de zomer van 1995 bij Erics ouders Kitty en Red, die net als in het origineel een belangrijke rol spelen. Ook Kelso en Jackie hebben samen een kind, namelijk Jay.

Bijna iedereen is van de partij in That '90s Show

In de nieuwe trailer zien we hoe enthousiast Kitty is om haar kleindochter in huis te hebben, terwijl Red er tegen opziet. Ook zien we bekende sets én bekende gezichten naast Red en Kitty. Van de jonge cast keert namelijk bijna iedereen terug in gastrollen, op Hyde (Danny Masterson) en Randy (Josh Meyers) na. Ook Leo (Tommy Chong) is te zien in de trailer.
Het personage Randy werd aan seizoen acht van de serie toegevoegd als vervanger van Eric en Kelso, maar werd niet goed ontvangen door fans. Hyde daarentegen was wél populair, maar acteur Danny Masterson moet in maart volgend jaar voor de rechter verschijnen op verdenking van verkrachting.
That ‘90s Show is vanaf 19 januari te zien op Netflix.