Ook Cyberpunk 2077 en Call of Duty presentaties uitgesteld

  Er speelt momenteel veel in de wereld rondom racisme en ongelijkheid. Hierom is gisteren al besloten om het PlayStation 5 evenement uit te stellen. Nu zijn ook de release van nieuwe Call of Duty seizoenen uitgesteld en zal de Cyberpunk 2077 presentatie op een later moment plaatsvinden.

  De recente gebeurtenissen in de Verenigde Staten zorgen wereldwijd voor protesten en onrust. Sony kondigde al aan dat haar presentatie van PlayStation 5 games hierdoor uitgesteld zal worden en steeds meer uitgevers scharen zich hier achter. CD Projekt Red heeft aangegeven dat haar Night City Wire presentatie rondom Cyberpunk 2077 uitgesteld zal worden en dat we nog even langer moeten wachten op nieuwe onthullingen uit Night City. De nieuwe datum voor de presentatie is wel al bekend, namelijk 25 juni.

  Call of Duty seizoenen ook uitgesteld

  Naast Sony en CD projekt Red heeft ook Activision besloten om te wachten met releases, zo meldt de uitgever op Twitter. Activision meldt in de Tweet een soortgelijk bericht als haar collega's, waarin aangegeven wordt dat nu de tijd is om mensen te horen en zien die spreken voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering. Activision stelt daarom de release van Call of Duty: Modern Warfare seizoen 4 en seizoen 7 van Call of Duty: Mobile uit tot onbekende datum.

  Eerder al stelde Google de presentatie van Android 11 uit. Deze presentatie zal op een nog onbekend moment in de toekomst gehouden worden om de nieuwe features van het Android besturingssysteem te onthullen. Ook de bêta van Android 11 is uitgesteld.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.