Sony cancelt voor nu PS5 event

  Het door Sony aangekondigde PS5 event voor aanstaande donderdag is gecanceld. Het zal op een later moment plaats vinden.

  Sony

  Zojuist heeft Sony het voor aanstaande donderdag aangekondigde event rond de games voor PS5 gecanceld. Dit uiteraard in het licht van de onrust in de Verenigde Staten. Sony vindt het niet de tijd om games te vieren in een tijd waarin belangrijkere stemmen te horen moeten zijn. Het event zal daarom op een later moment plaats vinden.

  Natuurlijk is het jammer dat we langer zullen moeten wachten op nieuws rond de PS5 en de games die er op te zien zullen zijn, maar dit is wat ons betreft de enige juiste beslissing.

  Op donderdag had Sony een show van ruim een uur willen geven waarin het de games wilde voorstellen die op de PS5 zouden verschijnen. Het was al onduidelijk of de PS5 zelf getoond zou gaan worden, omdat Sony juist zeer sterk op de games inzette voor het event en zelfs aankondigde dat er op een later moment meer informatie zou verschijnen.

  We zullen dus nog wat langer moeten wachten op nieuwe PS5 informatie en gameplay. Sony heeft nog geen nieuwe datum voor het event aangegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.