Alle seizoenen van 24 beschikbaar op Netflix!

News
dinsdag, 02 juni 2020 om 18:34
Juni wordt alles behalve een saaie maand, hier zorgt Netflix in ieder geval voor. Deze maand verschijnen namelijk alle seizoenen van de legendarische serie 24 op de streamingdienst.
Goed nieuws voor alle fans van 24! Netflix heeft bekendgemaakt dat alle afleveringen van de serie worden toegevoegd aan de streamingservice. De serie gaat al een tijdje terug. In 2001 verscheen het eerste seizoen en maakten we voor het eerst kennis met Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland. Hij kreeg de missie om binnen 24 uur een moordaanslag te voorkomen.
Er zijn veel dingen die deze serie ontzettend spannend en bijzonder maakten. Zo verliep de serie binnen 'real time.' Het eerste seizoen bestond uit 24 afleveringen die ieder een uur duurden.
Natuurlijk weet Netflix zich ook aan de bijzondere 24-regel te houden. De seizoenen van 24 zullen dan ook op toepasselijke wijze op 24 juni beschikbaar zijn. Eerder waren er geruchten dat de hitserie wellicht terug zou kunnen keren voor nieuwe seizoenen of een spin-off. Er ging ook een gerucht rond dat Fox bezig zou zijn met twee spin-offs van de serie.
Helaas blijken deze geruchten toch niet waar te zijn. Fox-baas Michael Thorn heeft aangegeven dat Fox zeker geïnteresseerd is in nieuwe spin-off series, maar het juiste verhaal zou er nog niet zijn. We kunnen in ieder geval blijven hopen. In totaal zijn er acht seizoenen van de serie gemaakt. Zo kun je dus wel even door blijven bingen!

Populair Nieuws