Keert deze actrice terug naar Star Wars?

News
zaterdag, 03 december 2022 om 12:30
Goed nieuws voor fans van de Star Wars sequel trilogie: het lijkt erop dat een van de acteurs terugkeert naar een universum ver ver hiervandaan. Niemand minder dan Daisy Ridley, oftewel Rey, deelde een wel heel interessante foto op Instagram.
Daisy Ridley brak door met haar rol als Rey in The Force Awakens in 2015. Het is wel weer een tijdje geleden sinds we haar in de rol zagen, namelijk in 2019. Sindsdien zijn er een hoop nieuwe Star Wars-projecten uitgekomen, waaronder The Mandalorian, Obi-Wan, The Book of Boba Fett en Andor. Of we Rey weer terug zouden zien, of dat nou het kleine of het grote doek is, was nog niet helemaal duidelijk.

Hint Daisy Ridley op een nieuw Star Wars-project?

Ridley lijkt nu te hinten op een terugkeer op haar Instagram. De actrice heeft op 1 december namelijk geluncht op het hoofdkantoor van Lucasfilm en deelde hiervan een foto in haar Instagram Story. In de eerste foto is een standbeeld van Yoda te zien. Een paar uur later deelde ze een groepsfoto met onder andere John Boyega en Oscar Isaac van drie jaar geleden waarbij ze schrijft dat het alleen maar een lunch was en ze zich nostalgisch voelt.
Hoewel Ridley beweert dat het gewoon een lunch was, geloven fans haar niet. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ze nog helemaal niets mag zeggen over toekomstige Star Wars-projecten.
Ondertussen is er nog genoeg voor Star Wars-fans om naar uit te kijken. Zo werd onlangs bekend dat The Mandalorian seizoen 3 op 1 maart 2024 op Disney+ verschijnt.