Onthult Xbox Series X event in augustus de prijs en release?

  Het lijkt erop dat we in augustus meer onthullingen en aankondigingen mogen verwachten uit de hoek van Microsoft. Phil Spencer, executive vice-president van Gaming bij Microsoft, hintte hierop tijdens een podcast. Het onderwerp van de mogelijk komende stream lijkt daarbij om Xbox Series X backwards compatibility en misschien wel de prijs en release van de console te gaan.

  Microsoft

  Phil Spencer liet de informatie los in een interview tijdens de iJustine's Same Brain podcast. Hij vertelde daarbij dat hij het team dat werkt aan Xbox Series X backwards compatibility looft om hun harde werk. Hij vertelde daarna dat hij er in augustus meer over verwacht te kunnen vertellen. Spencer geeft daarbij niets aan over een mogelijk evenement in augustus, maar die link wordt door fans snel gelegd.

  Xbox event in augustus voedt Lockheart geruchten

  Al een tijdje doen namelijk geruchten van een dergelijk Xbox Series X evenement de ronde, waarin de goedkopere versie van de Xbox Series X, Lockheart, onthuld zou worden. De geruchten rondom deze console worden telkens opnieuw gevoed door bijvoorbeeld de witte Xbox Series X controller die ineens opdook. Of de console ook daadwerkelijk in augustus onthuld zal worden, wordt door Microsoft niet gezegd.

  We mogen volgens Spencer in augustus wél nieuws verwachten rondom backwards compatibility van de Xbox Series X. Hierover meldde Microsoft eerder al dat de console het grootste aantal oude speelbare titels ooit zal krijgen. Tijdens de afgelopen stream van Xbox was hier geen ruimte voor, maar richtte Microsoft zich op first-party next-gen titels. Onder meer Halo Infinite kwam voorbij en de onthulling van een nieuwe Fable game.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.