OnePlus 8 Pro moeilijk leverbaar in Europa

News
donderdag, 28 mei 2020 om 18:30
de oneplus telefoon wat maakt ze zo speciaal 124941f1579770543
De OnePlus 8 Pro is een enorm gewild toestel, OnePlus kampt alleen met een tekort aan onderdelen voor het nieuwe toestel. Het toestel is hierdoor komende tijd slechts beperkt leverbaar binnen Europa, deelt het bedrijf op haar website.
De OnePlus 8 Pro is midden april op de markt verschenen. Volgens de fabrikant was de vraag naar de nieuwe smartphone enorm, waardoor de oorspronkelijke voorraad snel op raakte. Het produceren van nieuwe toestellen zal helaas langer duren dan gehoopt door een tekort aan onderdelen.

Tekort aan onderdelen

De levering van sommige onderdelen kan nog weken duren, deelt het bedrijf verder. Het is nu nog niet bekend van welke onderdelen er op dit moment een tekort is, maar volgens de fabrikant zou het nog even kunnen duren voordat de telefoon weer op voorraad is. Het bedrijf hoopt zo snel mogelijk genoeg toestellen voor iedereen aan te kunnen bieden.

Tussenoplossing

De OnePlus 8 Pro is de komende tijd minder goed verkrijgbaar. OnePlus heeft een alternatief bedacht, om zo toch iets te kunnen bieden aan Europese liefhebbers van het toestel. De telefoonfabrikant maakt als tussenoplossing wekelijks op een vaste dag een beperkte voorraad toestellen beschikbaar voor de verkoop. Deze vaste dag zal elke week op donderdag zijn, waarbij de OnePlus 8 Pro 12+256 Glacial Green variant verkocht wordt. De vaste tijd zal om 11 uur in de ochtend zijn, dus als je het toestel wil zul je op dat moment in de digitale wachtrij op de website van OnePlus moeten staan.

Populair Nieuws