Kojima werkt aan nieuwe game: 'Een radicaal project'

News
maandag, 03 januari 2022 om 15:30
Hideo Kojima, de bedenker van Death Stranding en Metal Gear Solid, werkt aan een nieuwe game. Een project die de laat heel hoog moet leggen.
In een interview met het Japanse magazine Famitsu vertelt Kojima over een nieuwe project waar Kojima Productions aan werkt. Het zal een nieuwe game zijn, die een grote uitdaging vormt voor het bedrijf. Volgens Kojima vervagen de grenzen van entertainment in de toekomst en zal het bedrijf een stap dichterbij media en expressie zetten. Het lijkt erop dat Kojima Productions flink uitpakt.
Het plan van Kojima is dus om meerdere te laten samenwerken voor zijn nieuwste project. Kojima houdt zelf veel van films, en verwerkt vaak stukjes film in zijn games. Het zou kunnen betekenen dat we een korte film over zijn nieuwe project te zien krijgen. Op Twitter deelt Kojima het volgende:

Wat weten we over de nieuwe game?

Hoe het project eruit gaat zien is onbekend, er is nog maar weinig over gedeeld. Afgaand van zijn vorige populaire games, Death Stranding en Metal Gear Solid, belooft het nieuwe project niet een simpele game te worden. Zijn vorige projecten waren relatief groot, en als we Kojima moeten geloven wordt dit nieuwe project nog groter. Het zal zomaar eens kunnen zijn dat Kojima met een groots, multimediaal project komt.

Populair Nieuws