'Darth Vader te zien in Obi-Wan Kenobi serie op Disney+'

News
maandag, 31 augustus 2020 om 13:15
Disney blijft hoog inzetten met de Star Wars-franchise op haar streamingsdienst. Het lijkt er op dat we nu meer te weten komen over het verhaal van de nieuwe Obi-Wan Kenobi serie op Disney+. Een kwaadaardig icoon maakt zijn opwachting is de nog uit te komen Star Wars-serie.
Kessel Run Transmissions, een Star Wars-fansite met meerdere bronnen binnen Lucasfilm, meldt namelijk dat er plan is om Darth Vader en Anakin Skywalker in de serie te brengen. Dit is niet zo’n opmerkelijk plan. In de serie rondom Obi-Wan Kenobi krijgen we namelijk te zien hoe Darth Vader de jacht opent op Obi-Wan. Ook zijn er flashbacks te zien naar Skywalker.

Obi-Wan en Darth Vader

Volgens de insiders van Kessel Run Transmissions volgen we in de Obi-Wan-serie hoe Darth Vader de jacht op zijn voormalige meester opent. Of Vader en Kenobi elkaars wegen kruisen, is onbekend. Wel lijkt het er op dat Darth Vader Obi-Wan zal confronteren.
Er gingen al lange tijd geruchten over een Obi-Wan Kenobi serie. Het personage is enorm populair onder de Star Wars-fans, met name door de vertolking van Ewan McGregor. De roep om een serie was dan ook groot.
De gebeurtenissen in de Star Wars-serie spelen zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope. Op zijn planeet Tatooine let Obi-Wan op een jeugdige Luke Skywalker.
obi wan and anakinf1574866331

Onbekend hoe lang we van Obi-Wan kunnen genieten

Met de aanduiding ‘limited series’ lijkt het erop dat de Obi-Wan Kenobi serie een miniserie wordt. Meestal betekent dat ook maar één seizoen, hoewel dat nog even afwachten is. Als de serie namelijk een groot succes is, dan kan Disney ook zomaar beslissen om meerdere seizoenen te maken.
Het is daarnaast ook nog niet duidelijk hoeveel afleveringen de Obi-Wan Kenobi serie precies gaat krijgen, evenals de datum vanaf de serie op Disney+ te zien is.