Nvidia GeForce Now verlegt streaming-grenzen dankzij kracht van RTX 3080

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 15:30
nvidia logof1601367868
De nieuwe videokaarten van Nvidia zijn nog steeds moeilijk verkrijgbaar voor een redelijke prijs. De techgigant gaat daarom een stap verder met GeForce Now en laat abonnees van de kracht van een RTX 3080 genieten.
GeForce Now is ondertussen alweer een aantal jaar beschikbaar. Dit is een cloud streamingdienst van Nvidia wat ervoor zorgt dat je op simpele hardware alsnog de nieuwste games in een goede kwaliteit kan spelen. Nu gaat Nvidia alleen een flinke stap verder met de introductie van een GeForce Now RTX 3080 abonnement.
Met deze subscription krijg je de mogelijkheid om als jouw favoriete games te spelen via de krachtige RTX 3080 videokaart. Deze virtuele videokaart zorgt ervoor dat je spellen op 120 frames per seconde kan spelen op een resolutie van 1440p. En als jouw internetconnectie goed genoeg is, dan heb je maar een latency van 52ms.. Als deze vertraging echt klopt, dan is GeForce Now ongeveer vier keer sneller dan xCloud van Microsoft.

Hoe zit het abonnement in elkaar?

Als je wil genieten van de beste graphics op een PC met niet zulke sterke hardware, dan kan je nu een nieuw abonnement afsluiten voor Nvidia GeForce Now. Het model voor de beste prestaties is alleen niet heel goedkoop. Je zal namelijk 99,99 euro moeten betalen elke zes maanden. Bovendien is er een beperkte voorraad voor de abonnementsdienst, omdat er niet veel plek is op de exclusieve RTX 3080 servers.
Met het abonnement kan je spelen tot 120 FPS op 1440p en op de Nvidia Shield kan je ook kiezen voor 4K en 60 FPS. Als je GeForce Now via je browser wil gebruiken, dan zijn de ondersteunde Google Chrome, Safari en Microsoft Edge.

Populair Nieuws