Nvidia toont verbluffende Black Ops Cold War en Fortnite trailer

  Tijdens de Nvidia GeForce RTX 30 series reveal heeft Nvidia een aantal toffe trailers getoond. Daarbij zaten beelden van Cold War, Fortnite en Cyberpunk 2077 die mooier dan ooit tevoren ogen!

  Tijdens de Nvidia stream zijn vandaag niet alleen de nieuwe RTX-3070, RTX 3080 en RTX 3090 kaarten voor je pc onthuld, maar er kwamen ook beelden voorbij waarbij de kracht van deze kaarten flink tentoongesteld werd. Zo zagen we nieuwe beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War voorbij komen waarbij ray tracing en 60 fps voor verbluffende beelden vol actie zorgden.

  De beelden uit de nieuwe game van ontwikkelaar Treyarch zijn hieronder te bekijken:

  Nvidia toont Fortnite eruit ziet met ray tracing

  Tijdens het event werd ook duidelijk wat voor verbeteringen de nieuwe RTX 30 serie kan betekenen voor games als Fortnite. De korte Fortnite trailer liet de kracht van ray tracing en DLSS (deep learning super sampler)zien door het water realistischer dan ooit weer te geven, spiegelingen in helmen en ruiten te laten zien en ons te verwennen met toffe ontploffingen. De actie in Fortnite wordt alleen maar mooier zodra de Nvida GeForce RTX 3090 kaart straks in je pc zit!

  Check de Fortnite trailer uit de Nvidia stream hieronder:

  Cyberpunk 2077 futuristischer dan ooit door de Nvidia Geforce RTX 3090

  Als kers op de taart toonde Nvidia nieuwe beelden uit Night City met een nieuwe Cyberpunk 2077 trailer. In de trailer wordt groots uitgepakt met ray tracing , reflectie, diffuus licht, schaduwen en meer. Natuurlijk hoort DLSS hier ook bij. Cyberpunk 2077 belooft gebruik te maken van alle functies die ondersteund worden door de GeForce RTX 3090 en je een avontuur van jewelste te geven.

  De post-apocalyptische wereld van Night City schittert met haar neon-verlichting, rook en de vele effecten van de vuurgevechten die de game gaat bieden in de beelden van Nvidia.

  De Cyberpunk 2077 trailer uit de Nvidia reveal is hieronder te zien:

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.