ASTRO onthult nieuwe A20 headset voor PS5 en Xbox Series X

News
woensdag, 02 september 2020 om 8:30
astro a20f1599028656
ASTRO GAMING heeft haar nieuwe generatie A20 headset onthuld. De draadloze headset zal compatibel zijn met de PlayStation 4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X.
De ASTRO A20 draadloze headset werd met een trailer onthuld. De headset voor PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X zal een bereik van 15 meter hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2,4 GHz verbinding. De accu van de headset maakt het mogelijk om meer dan 15 uur achter elkaar te spelen zonder opladen.
Met ASTRO Audio V2 moet de headset zoals zijn voorganger een vloeiend geluid met diepe bassen brengen. De microfoon is op stil te zetten door deze in te klappen en er zullen verschillende voorinstellingen voor het geluid aanwezig zijn.

ASTRO A20 headset laat je makkelijk tussen consoles schakelen

Het schakelen tussen verschillende consoles wordt makkelijk gemaakt met de A20 Wireless Gen 2 USB transmitter, die je bij de headset krijgt. Deze USB-zender koppel je aan de headset waarna je eenvoudig via plug-and-play over kunt schakelen tussen de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. De zenders zijn bovendien los te koop zodat ook deze niet meer gewisseld hoeft te worden.
De ASTRO GAMING A20 draadloze headset is al te pre-orderen via de ASTRO GAMING website voor 119 euro. De release van de headset is in oktober. De losse USB-zender heeft nog geen releasedatum, maar moet ergens in de herfst uitkomen voor 19,99 euro.

Populair Nieuws