Je kunt nu al je Dragon’s Dogma 2 personage maken

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 11:00
dragons dogma 2 dragonf1707995094
Het duurt nog een paar weken voor Dragon’s Dogma 2 in de winkel ligt. Maar je kunt nu alvast met de game aan de slag. Veel fans hadden een demo verwacht, maar in plaats daarvan maakt Capcom de character creator nu al beschikbaar.
Het kan met sommige games even duren voor je daadwerkelijk kan beginnen aan je avontuur. Het maken van een personage is natuurlijk niet onbelangrijk en er kan veel bij komen kijken. Dragon’s Dogma 2 geeft je nu de kans om het al ruim voor de release van de game te doen.
Capcom heeft namelijk een Character Creator & Storage-app uitgebracht. Daarmee kun je al flink aan de slag met de character creator, door zowel een Arisen (je hoofdpersoon) en een Pawn (een companion) te maken. Van beide kun je bovendien vijf stuks maken en opslaan.
Wanneer de game verschijnt kun je bovendien de personages die je hebt gemaakt overzetten. Dat kan gelijk veel tijd schelen wanneer je de game gaat spelen. Dragon’s Dogma 2 heeft namelijk een heel gedetailleerde character creator: er zijn soms meer dan 10 sliders voor één lichaamsdeel, dus je kunt een goed tijdje bezig zijn met één personage.

Dragon’s Dogma 2 Character Creator nu te downloaden

De character creator is per direct beschikbaar. Hij is te vinden op Steam en in de PlayStation Store, al is de titel van de app bij PlayStation om de één of andere reden in het Fins. In de Xbox Store hebben we de app nog niet kunnen vinden, maar het kan de moeite waard zijn om zelf even te kijken.

Populair Nieuws