'Norman Reedus krijgt miljoenen salaris voor The Walking Dead seizoen 11'

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 10:00
the walking dead daryl carolf1631868853
Het is geen geheim dat series tegenwoordig ‘booming’ zijn en voor een groot deel de rol van blockbuster films hebben overgenomen. Dat is ook te merken aan het salaris dat de acteurs verdienen, zoals Norman Reedus voor zijn rol in The Walking Dead.
Als productiemaatschappij is een goedlopende serie een ware goudmijn, maar je hebt natuurlijk wel de acteurs nodig waar het publiek bekend mee is geworden. Je kan bijvoorbeeld Jon Snow in Game of Thrones niet ineens halverwege de serie vervangen met een andere acteur. Om de acteurs aan de serie te blijven binden, wordt er vandaag de dag met flink wat geld gesmeten.
Dat is nu ook goed te zien aan het salarisstrookje van Norman Reedus, die de rol van Daryl speelt in The Walking Dead. Het karakter is al vroeg geïntroduceerd in het eerste seizoen van de serie en groeide al snel uit tot een fan favourite. Sinds het vertrek van Andrew Lincoln is Reedus zo’n beetje de hoofdrolspeler geworden in The Walking Dead en daar wordt hij dan ook goed voor betaald. Volgens Daniel Richtman, die wel vaker geheimen van de industrie deelt, krijgt de acteur maar liefst 20 miljoen dollar voor The Walking Dead seizoen 11.

Nog niet klaar met The Walking Dead

Je zou dan ook verwachten dat Norman Reedus nog wel een paar jaar in The Walking Dead wil spelen, maar de serie stopt ermee na seizoen 11. Dat is alleen nog niet het einde van de franchise, want er komt daarna nog een aparte serie die zich focust op, jawel, de avonturen van Daryl en Carol. Volgens Richtman zal Reedus ook voor het eerste seizoen van de spin-off 20 miljoen dollar krijgen en wie weet wat er op zijn salarisstrookje zal staan als die serie meer seizoenen krijgt...

Populair Nieuws