Nog meer slecht nieuws voor Beyond Good and Evil 2

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 13:00
beyond good and evil 2f1596409564
Beyond Good and Evil is een cult hit en heeft dan ook een hechte fanbase, helaas wordt die fanbase weer teleurgesteld. Volgens game testers die Beyond Good and Evil 2 aan het spelen zijn, is de game op het moment 'doelloos' en 'nog lang klaar'. Dat zeiden de testers tegen Exputer.
Fans zijn al lang aan het wachten op het gewilde vervolg op Beyond Good and Evil. Het eerste deel kwam namelijk uit in 2003 het is dus al bijna 20 jaar geleden sinds we voor het laatst rond konden lopen in de wereld van Beyond Good and Evil. We hebben al wel wat teasers en gameplay mogen aanschouwen, maar uit nieuwe berichten van game testers is de game nog verre van af. Zo zeiden de game testers tegen Exputer dat ze soms niet meer wisten wat ze aan het doen waren en dat de game geen verhaal heeft.
Dat de game nog geen verhaal heeft kan best wel kloppen. De hoofdschrijver voor het verhaal is namelijk nog niet zo lang geleden aangekondigd. De nieuwe hoofdschrijver is niemand minder dan Sarah Arellano, die eerder werkte aan World of Warcraft.
Ook zou Exputer wat beelden van Beyond Good and Evil 2 hebben gekregen die niet gedeeld mochten worden. Deze beelden zouden bevestigen dat de testers echt waren en dat de game er nog vrij gammel uit ziet. De game zou er nog lang niet compleet uit zien.

Tegenstrijdig met eerdere Beyond Good and Evil 2 uitspraken

Eerder hoorden we al dat het juist 'super goed' zou gaan met Beyond Good and Evil 2. Dat zei Michel Ancel, de bedenker van de franchise en de project lead, totdat hij in 2020 het bedrijf verliet. Sindsdien hebben we ook niet veel meer gehoord over de ontwikkeling van de game of wat er zich allemaal afspeelt bij het team. We weten alleen dat het project nog 'vol leven' zou zijn. Of vol leven betekent dat er progressie wordt geboekt, zal bij een volgende Ubisoft Forward duidelijk moeten worden.
Wel hebben we nog de gameplay beelden die Ubisoft eerder al op YouTube had gezet in 2018. Die beelden zien er wel al goed uit, vooral de ruimteschepen en de combat krijgen hier de focus. Dat zal dus zijn omdat er nog maar weinig concreet is op het gebied van een verhaal.