Beyond Good and Evil 2 internet altijd nodig voor spelen

  Om Beyond Good and Evil 2 te kunnen spelen is het nodig om een connectie met het internet te hebben. Dit geldt ook voor alleen spelen in de game. Dit is wat Ubisoft bekend maakt op haar blog in een post over de game.

  Volgens Ubisoft heeft Beyond Good and Evil 2 altijd een internetverbinding nodig vanwege de multiplayerelementen, dynamische updates en 'naadloze navigatie'. Dit is hoe de ontwikkelaar het zelf omschrijft op haar website:

  "Beyond Good and Evil 2 is een online, multiplayer game met rijke co-op en een naadloze ervaring. Zodoende zal de game alleen speelbaar zijn met een internetverbinding om zo naadloze navigatie te hebben, dynamische updates te krijgen en om met vrienden te spelen (wat zeker beter is wanneer je een Space Pirate bent!)."

  Beyond Good and Evil staat niet bekend om de multiplayer elementen, maar Ubisoft zegt dat de game ook gewoon alleen te spelen is. Alle multiplayer aspecten van de game zijn dus compleet optioneel. Al is de internetverbinding hiervoor toch nodig.

  "De keuze om co-op te spelen blijft de jouwe, dus BGE2 alleen spelen is zeker mogelijk als je dat eenzame Space Pirate-ding niets vindt..."

  Waarom internet noodzakelijk is voor Beyond Good and Evil 2

  Ubisoft heeft de beslissing gemaakt om een verbinden met het internet noodzakelijk maken, zodat zij de game altijd kunnen verbeteren en updates op alle momenten mogelijk zijn. Ubisoft wilt ervoor zorgen dat Beyond Good and Evil 2 altijd up-to-date is. De ontwikkelaar wilt het beste voor haar spelers en op deze manier verwacht zij dit doel te bereiken.

  In de blogpost van Ubisoft zijn ook een aantal andere dingen te lezen over de nog uit te komen game. De ontwikkelaar vertelt verder dat ze de wereld zo gedetailleerd mogelijk willen maken. Daarnaast wilt Ubisoft ervoor zorgen dat de keuzes die je maakt invloed hebben op wat er gebeurt in de game.

  Wanneer je bijvoorbeeld ervoor kiest om een hybride ruimtepiraat te zijn wordt je anders ontvangen dan wanneer je besluit een menselijke ruimtepiraat te zijn. Met deze verschillende ervaringen die je kunt opdoen in Beyond Good and Evil 2 hoopt Ubisoft een aantal punten te scoren bij haar spelers.

  De game Beyond Good and Evil 2 wordt ergens eind 2019 verwacht. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Op E3 2018 werd Beyond Good and Evil 2 onthuld en daarbij kregen fans hoge verwachtingen. Wij waren aanwezig bij de aankondiging en hebben in een eerder artikel over Beyond Good and Evil 2 onze eerste impressie voor je uitgeschreven.

  Beyond Good & Evil 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.