Samsung TV Plus breidt catalogus flink uit

News
dinsdag, 14 november 2023 om 16:30
samsung q64tf1622110733
Samsung TV Plus breidt zijn gratis streamingdienst uit met vier nieuwe zenders, te weten Top Gear, XITE, Dateline 24/7 en Studio 100, die nu beschikbaar zijn voor het Nederlandse publiek. De uitbreiding omvat diverse content, waaronder nieuws, entertainment, films, documentaires, sport en muziek, en is toegankelijk op Samsung Smart TV's.
Muziekplatform XITE introduceert twee nieuwe kanalen in Nederland, XITE Ultimate Throwback en XITE Kerst, met een overgang naar XITE R&B Classic Jams in januari. Deze kanalen richten zich op nostalgische muziekliefhebbers en brengen feestelijke kersthits naar de woonkamer.
Top Gear, geproduceerd door BBC Studios, is al drie jaar succesvol op Samsung TV Plus in Europa en heeft nu seizoenen 14 tot en met 22 beschikbaar gesteld in Nederland en België. De afleveringen zijn allemaal Nederlands ondertiteld. Tonnie van Schijndel, Head of Marketing TV en Audio bij Samsung Electronics Benelux, benadrukt trots te zijn op het zijn van de exclusieve FAST-aanbieder van Top Gear in de Benelux.

True crime en kinderprogramma's

True crime-liefhebbers kunnen nu kijken naar Dateline 24/7, met de true crime-verhalen van Dateline NBC, beschikbaar op Samsung TV Plus sinds de uitbreiding. Dit biedt kijkers de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van het platform om te beginnen aan afleveringen uit het uitgebreide Dateline-archief.
Studio 100, bekend om kinderprogramma's als Samson & Gert en Kabouter Plop, biedt nu drie nieuwe kanalen: Studio 100 TV, Studio 100 Hits, en het culinaire kanaal genaamd njam!. Deze zijn beschikbaar sinds 25 oktober en worden gepresenteerd als een aanvulling op het gratis kijkplezier voor kinderen en volwassenen, met beperkte en veilige reclames.
Samsung TV Plus, dat geen account, creditcards, abonnementen of extra apparaten vereist, biedt nu nog meer diversiteit aan kijkers met deze recente toevoegingen aan het zenderpakket in Nederland.