Nieuwe Star Wars-serie bevestigd door componist

News
maandag, 14 maart 2022 om 13:30
Het lijkt erop dat we een nieuwe Star Wars-serie kunnen verwachten. Een vaste componist voor Star Wars-tv bevestigt namelijk aan een nieuw project te werken. Bovendien lijkt het een veelbelovende serie te worden.
Hoewel we pas relatief kort kunnen genieten van live-action Star Wars-series, timmert de franchise in animatie al een tijdje aan de weg. Al sinds The Clone Wars wordt Kevin Kiner regelmatig gevraagd om de muziek voor de animatieseries te regelen. Dat lijkt nu ook het geval voor een nieuw project.
Bij een verschijning in een liefdadigheidsstream van The Convor Call vertelt Kiner over een aankomend project waar hij en zijn tevens componerende zoons aan werken. Het gaat om een animatieproject waar zowel Kiner als Lucasfilm erg enthousiast over zijn:

Star Wars-animatie breidt uit

Het is al langer duidelijk dat Star Wars groten plannen heeft in de tv-wereld. Zowel in animatie als live action staan verschillende toekomstige projecten op de planning. Wat voor serie dit nieuwe project is, is onduidelijk, al zijn er wel geruchten over een aantal nog onbevestigde Star Wars-projecten.
De verschillende animatieseries trekken meestal nog niet zoveel kijkers als bijvoorbeeld The Mandalorian. Maar het lijkt erop dat de animatieseries steeds belangrijker gaan worden voor de live action content. Zo is inmiddels duidelijk dat de Obi-Wan Kenobi serie uitgebreid gebruik gaat maken van de Inquisitors uit Star Wars Rebels.

Populair Nieuws