Levert Nintendo één van de toekomstige Fortnite-personages?

News
woensdag, 05 mei 2021 om 8:00
metroid prime 2 4koriginalf1620122155
De rechtszaak tussen Epic Games en Apple is nog gaande en tijdens de rechtszaak brengt Epic alle mogelijke plannen en kosten boven tafel. Dit keer heeft Epic verschillende interne documenten over Fortnite vrijgegeven, waar plannen voor verschillende minigames, evenementen en skins in staan. Er zijn plannen voor onder anderen Samus Aran, LeBron James en Dwyane ‘The Rock’ Jonhson gevonden in de bestanden van Epic.
The Verge meldt dat Epic een aantal personages als skins voor haar populaire battle royale heeft overwogen, alleen is hier (tot nu toe) nog niets mee gedaan of van gekomen. Het gaat om de volgende personages:
  • Samus Aran
  • Naruto
  • Katniss Everdeen
  • The Bride
  • Snake Plissken
  • John McClane
Naast een lijst met mogelijke nieuwe skins voor in de game, is er ook een lijst met skins die al wel in de game zitten. Dit zijn bijvoorbeeld Master Chief, Kratos en Sarah Connor. In dit rijtje staan ook Samus en Naruto, wat de kans dat deze personages naar Fortnite komen wat groter maakt.

Toekomstige plannen

De presentatie van Epic Games onthult ook een aantal van de toekomstige plannen voor Fortnite-samenwerkingen, waaronder een arcade-stijl basketbal minigame om de NBA te promoten. Met deze minigame zou er ook een LeBron James-skin in Fortnite toetreden. Hij zou zich dan bij Neymar voegen als skin voor Fortnite’s samenwerking op het sportgebied.
Meer details over samenwerkingen zijn er nog niet, maar we hebben voor nu al een gigantische lading te pakken. De rechtszaak tussen Apple en Fortnite loopt nog, dus mogelijk komen er de komende dagen nog meer bestanden en details over Epic Games naar buiten.