Nintendo Switch topper nu voor een spotprijs te scoren!

News
dinsdag, 04 april 2023 om 13:30
mario rabbids sparks of hopef1623936825
Als je op zoek bent naar een nieuwe game voor je Nintendo Switch, dan moet je nu je slag slaan. Een topper met Super Mario in de hoofdrol is nu namelijk voor een spotprijs te scoren!
Door de jaren heen hebben we Mario in veel verschillende rollen gezien, van een loodgieter en held tot aan een kartlegende en voetballer. Daar is in 2017 ook de titel van strateeg bij gekomen door de release van Mario + Rabbids Kingdom Battle.
De samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft was zo succesvol, dat de twee uitgevers hebben besloten om een sequel te maken, die in 2022 verscheen: Mario + Rabbids Sparks of Hope. Als je de game nog niet in huis hebt, dan moet je nu je slag slaan. De Nintendo Switch topper is namelijk voor een mooi bedrag nu te scoren bij Amazon!

Een succesvolle sequel

Waar Mario + Rabbids Kingdom Battle al positief werd ontvangen, hebben Nintendo en Ubisoft de sequel op vrijwel alle punten verbeterd. Ook is de gameplay flink op de schop gegaan, waardoor je meer mogelijkheden hebt en veel bewegingsvrijheid.
In onze review werd de game dan ook beloond met een zeer mooie 8.7. Dit hadden wij te zeggen over Mario + Rabbids Sparks of Hope.

“Onderaan de streep is Mario + Rabbids Sparks of Hope een waardige opvolger voor een van de meest onverwachte Nintendo Switch-hits. Het vernieuwde gevechtssysteem geeft je veel vrijheid om een gevecht op jouw manier aan te pakken. Dat je niet veel gestuurd wordt betekent bovendien dat het jouw verdienste is als een strategie goed uitpakt. Dat sommige helden wat ondergewaardeerd kunnen raken is jammer, maar we waarderen de keuzevrijheid die aan het probleem ten grondslag ligt.

Mario + Rabbids Kingdom Battle kon je misschien nog zien als een geslaagd experiment dat opviel omdat de Switch destijd nog niet bijzonder veel games had. Maar Sparks of Hope bewijst dat het concept gewoon staat als een huis.”