Nintendo Switch Sports met flinke korting te scoren bij Game Mania

News
woensdag, 13 april 2022 om 15:30
nintendoswitchsports engb image1600wf1646743728
Deze maand komt eindelijk Nintendo Switch Sports uit, het langverwachte vervolg op Wii Sports. Binnenkort kun je dus weer vanuit je woonkamer je familie en vrienden verslaan in een potje badminton, bowlen of een van de andere sporten. Als je een beetje op je portemonnee moet letten, kun je de game nu bij Game Mania met flink wat korting halen.
Game Mania heeft weer een inruilactie. Dit keer kun je Nintendo Switch Sports voor een mooie prijs in huis halen als je een van de deelnemende games inruilt. De game kost je dan maar 15 euro in plaats van 49,98 euro. Mocht je van een oude game af willen, scheelt je dit dus een hoop.
Zoals gewoonlijk kun je niet zomaar iedere game inleveren. Alle deelnemende games vind je op de site van Game Mania.

Wat kunnen we verwachten van Nintendo Switch Sports?

Net als in zijn voorgangers biedt Nintendo Switch Sports je verschillende sporten aan: tennis, bowlen, chanbarra (voorheen bekend als ‘zwaardvechten’), voetbal, badminton en volleybal. In de herfst wordt middels een update ook golf toegevoegd. Natuurlijk gebruik je je Joy-Con om je net te zwaaien, een bowlingbal te gooien of de voetbal te trappen. Voor dat laatste bevestig je de Joy-Con via een speciale beenband aan je been.
Naast deze officieel bevestigde sporten, zou het ook nog eens kunnen dat Nintendo Switch Sports nog twee andere sporten krijgt. In de code van de game zijn namelijk verwijzingen naar basketbal en trefbal. Het zou kunnen dat deze sporten in een eerdere versie van de game geschrapt zijn, maar het kan ook een hint zijn naar toekomstige updates.
XGN mocht de game al proberen. Als je benieuwd bent wat we ervan vonden, lees dan onze preview.