'Nintendo Switch Pro met 4K nog in 2021 te koop'

News
donderdag, 04 maart 2021 om 8:30
nintendo switch actualizacionf1612886374
Al een tijdje circuleren geruchten op het internet dat Nintendo aan een nieuwe Switch werkt. Hoewel Nintendo het al ontkend heeft, blijven er maar details opduiken. Nu gaat er rond dat de nieuwe Switch 4K krijgt en nog voor de kerst in de winkel moet liggen.
Bloomberg meldt dat er nieuwe details rondom de verbeterde Nintendo Switch aan de website doorgespeeld zijn. De nieuwe versie van de console van Nintendo zou namelijk een verbeterde resolutie krijgen en met een Samsung OLED-scherm gaan werken. Dat scherm zou zeven inch groot worden, waarmee hij net even wat groter is dan de huidige modellen. Verder zou de Nintendo Switch in handheld modus een resolutie van 720P handhaven.
De Switch zou via een TV over een 4K resolutie kunnen beschikken, waarmee games er een stuk gelikter uit zouden gaan zien. Momenteel is de console niet geschikt voor 4K, maar moeten we het met Full HD graphics van 1080p doen.

Komst nieuwe Nintendo Switch niet zeker

Hoewel Bloomberg meldt dat de Switch onderweg is en zelfs al voor de feestdagen in de winkels moet liggen, blijft het stil aan de kant van Nintendo. Eerder ontkende Nintendo de ontwikkeling van een nieuwe Switch nog, maar daarna werd er niet meer op de geruchten ingegaan.

Populair Nieuws