Nintendo Switch topgame nu gratis te spelen

News
donderdag, 02 maart 2023 om 13:30
mario rabbids sparks of hopef1623936825
Vorig jaar kwam Ubisoft met een tweede Mario + Rabbids game. Deze scoorde best mooie cijfers, maar werd toch teleurstellend weinig verkocht. Maar als je nog twijfelt heb je nu de kans om de game zonder kosten te spelen.
Mario + Rabbids Sparks of Hope is een degelijk vervolg op Kingdom Battle. In de nieuwe game wordt het gevechtssysteem op de schop genomen op manieren die nog veel meer strategie mogelijk maken dan voorheen. Mocht je alleen niet overtuigd zijn, dan kun je de game nu zelf gratis uitproberen.
Want vanaf vandaag is er een gratis demo voor de game te downloaden in de Nintendo eShop. Hierin kun je het hele proloog van de game spelen en een groot deel van de eerste wereld. Dat lijkt misschien niet bijzonder veel, maar het is meer dan genoeg om een indruk te krijgen van hoe de game je ligt.

Ook Mario + Rabbids Sparks of Hope DLC nu beschikbaar

De release van de demo valt samen met de release van de eerste golf DLC. Deze DLC heet Tower of Doooom (met vier o’s) en is alleen beschikbaar als onderdeel van de Season Pass. Toekomstige DLC zal ook los verkrijgbaar zijn.
Dus of je nu al lang klaar was met Sparks of Hope, of er nog niet aan was begonnen, er is nu reden om de game (weer) op te pakken. De support voor de game zal overgins nog een poosje doorgaan. Na Tower of Doooom volgen nog twee uitbredingen, waarvan één Rayman aan de game toevoegt.