A Plague Tale Requiem release verschijnt in oktober

News
vrijdag, 24 juni 2022 om 12:30
a plague tale requiem screenshot 02 1920x1080 minf1656059354
De A Plague Tale Requiem releasedatum is bekendgemaakt. Het vervolg op A Plague Tale: Innocence komt op 18 oktober 2022 uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X en PC. Ook is er tien minuten aan gloednieuwe gameplay om van te genieten.
A Plague Tale: Innocence staat voor 18 oktober gepland voor release. Zo maakt ontwikkelaar Asobo Studio en uitgever Focus Entertainment bekend. De nieuwe game rondom Amicia en Hugo belooft groter, bruter en actievoller te worden dan het origineel.
Daar wijst de nieuwe gameplay ook duidelijk op. Tijdens de Focus Showcase werd de game namelijk uitgebreid getoond. Er kwam een dikke gameplaytrailer voorbij die meer dan tien minuten aan gameplay voorschotelde.
De beelden kun je hieronder bekijken.

A Plague Tale Requiem release één van de grootste van 2022

Met de aankondiging van de releasedatum van A Plague Tale Requiem begint de gamekalender van 2022 eindelijk een beetje te vullen. Een groot deel van de games die voor het najaar op de planning stonden, zijn immers al uitgesteld naar 2023. Dat dit voor A Plague Tale Requiem niet het geval is, maakt het direct één van de grotere releases dit najaar.
Dat de game alleen verschijnt op de PlayStation 5, Xbox Series X en PC maakt de game ook erg aantrekkelijk. Er zijn nog maar weinig third-party games die alleen verschijnen voor de huidige generatie, dus daarmee speelt A Plague Tale Requiem zich gelijk in de kijker.

Populair Nieuws